Interessant:

Hearthstone: Curse of Naxxramas verschijnt voor iPad

nieuws 23 juli 2014 om 09:40

Blizzard heeft de uitbreiding Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure uitgebracht voor het populaire digitale kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft. De uitbreiding is beschikbaar voor de PC, Mac en iPad.

Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure bestaat uit vijf delen (voor Blizzard 'Wings' genaamd), te weten Arachnid Quarter, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter en Frostwyrm Lair. Het eerste deel is de eerste maand gratis te downloaden. De andere delen komen verkrijgbaar voor 5,99 euro of 700 in-game goudstukken per stuk. Ook is er een pakket beschikbaar met alle vijf de 'wings' voor maar liefst 21,99 euro.

Hearthstone: Heroes of Warcraft, begin dit jaar uitgebracht, is een digitaal verzamelkaartenspel dat is gebaseerd op MMORPG World of Warcraft. Het is een gratis spel voor de PC, Mac en iPad, maar extra kaarten kunnen worden gekocht met echt geld of met goudstukken die je in de game verdiend hebt. Ondanks dat Hearthstone: Heroes of Warcraft pas enkele maanden verkrijgbaar is, is het al een van de grootste gamehits van 2014.

Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure (tarieven)
Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure (tarieven)

EU.battle.net