Interessant:

HP Slate6 VoiceTab II ziet levenslicht

nieuws 28 november 2014 om 10:03

HP heeft in India de HP Slate6 VoiceTab II geintroduceerd. Dit is een budgetvriendelijke 6-inch phablet van rond de 220 euro met Android 4.4 KitKat en dual-sim-support.

De verschillen tussen de originele Slate6 VoiceTab en de Slate6 VoiceTab II zijn minimaal. Dit vernieuwde model beschikt nu over Android 4.4 KitKat (was Android 4.2 Jelly Bean) en een 8-megapixel camera (was een 5-megapixel camera) aan de achterzijde. De overige specificaties zijn vrijwel hetzelfde gebleven.

De Slate6 VoiceTab II heeft, net als het origineel, een 6-inch HD IPS-display en biedt ondersteuning van dual-sim (1x microSIM en 1x miniSIM), zodat twee simkaarten tegelijkertijd zijn te gebruiken. De camera aan de achterzijde is voorzien van een LED-flitser en een 720p HD-videorecorder, aan de voorzijde vind je een 2-megapixel HD-frontcamera/webcam. Verder is dit model uitgerust met een 1,2GHz quad-core Marvell-processor met 1GB RAM, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), Bluetooth 3.0, WiFi, aGPS/GPS, 3G en een 3.000 mAh batterij.

De HP Slate6 VoiceTab II verschijnt in eerste instantie exclusief in India voor een prijs rond de 220 euro. Het is nog niet bekend wanneer en of de phablet naar Europa komt.

HP Slate6 VoiceTab II
HP Slate6 VoiceTab II

HP


Gerelateerde producten