Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm6,0" (245 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto HP Slate6 VoiceTab II 1 Foto HP Slate6 VoiceTab II 2 Foto HP Slate6 VoiceTab II 3 Foto HP Slate6 VoiceTab II 4

Inleiding

De HP Slate6 VoiceTab II is een phablet met een 6-inch HD IPS-display en een metallic afwerking. De enige vernieuwingen ten opzichte van de originele Slate6 VoiceTab zijn dat dit model is voorzien van Android 4.4 KitKat (was Android 4.2 Jelly Bean) en een 8-megapixel camera (was een 5-megapixel camera) aan de achterzijde. Deze camera is voorzien van een LED-flitser en een 720p HD-videorecorder. De Slate6 VoiceTab II ondersteunt dual-sim (1x microSIM en 1x miniSIM), zodat twee simkaarten tegelijkertijd zijn te gebruiken. Verder is dit model uitgerust met een 1,2GHz quad-core Marvell-processor met 1GB RAM, 16GB geheugen (uitbreidbaar via microSD) en een 2-megapixel HD-frontcamera/webcam. Bluetooth 3.0, WiFi, aGPS/GPS en 3G worden ondersteund. Tot slot biedt de 3.000 mAh batterij een standbytijd tot 750 uur.

Apparaat & afmetingen

De HP Slate6 VoiceTab II is een tablet met een gewicht van 160 gram. De afmetingen van het tablet zijn 16,5 x 8,3 x 0,9 centimeter. De afmetingen van het tablet zijn 16,5 x 8,3 x 0,9 centimeter. De HP Slate6 VoiceTab II is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.

Specificaties

De HP Slate6 VoiceTab II heeft 16 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Het vermogen van de accu bedraagt 3.000 mAh. Met de Slate6 VoiceTab II kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement, met aparte simkaart, vereist. Het tablet ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 8-megapixel camera aan de achterzijde van het tablet. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 2,0 megapixel. Foto's maken in het donker is mogelijk dankzij de aanwezige flitser. De HP Slate6 VoiceTab II is uitgerust met een IPS-scherm met een resolutie van 1.280 x 720 pixels. IPS (In-Plane Switching) is een schermtechnologie die ontwikkeld is door het Japanse Hitachi om de kijkhoeken en kleurreproductie van displays te verbeteren. Tot slot biedt de Slate6 VoiceTab II dual-sim functionaliteit (twee simkaarten tegelijk te gebruiken). De HP Slate6 VoiceTab II is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.

Besturingssysteem (OS)

De HP Slate6 VoiceTab II draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen HP Slate6 VoiceTab II

Van de HP Slate6 VoiceTab II staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de HP Slate6 VoiceTab II beschikbaar.

Specificaties HP Slate6 VoiceTab II

Algemeen
ProductHP Slate6 VoiceTab II
Aankondiging2014
VerkoopstartVerwacht in Q4
Design
Kleuren

Gewicht160 gram
Afmetingen165,1 x 83,2 x 9,0 mm
IP codering
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid4 core (max 1,2 GHz)
RAM1 GB
Opslag16 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm6,0" (245 ppi)
Resolutie1.280 x 720px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera8,0 megapixel
Flits
Selfiecamera2,0 megapixel
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internetHSDPA
VerbindingNee