Interessant:

Microsoft Word naar top iTunes-downloadlijst

nieuws 11 november 2014 om 11:27

Het vernieuwde Microsoft Word, waarmee iPhone-gebruikers gratis (zonder abonnement) gebruik kunnen maken van basale bewerkingsfuncties, is binnen een dag na release terechtgekomen op nummer twee van populairste gratis iTunes-apps.

Microsoft bracht vorige week vrijdag de vernieuwde Office-apps (Word, PowerPoint en Excel) voor de iPhone uit. Met deze gratis apps kan je nu, zonder dat langer een Office 365-abonnement is benodigd, basale bewerkingsfuncties gebruiken. De vernieuwde gratis iPhone Office-apps bieden daarmee nu dezelfde mogelijkheden als Office voor de iPad. Het is verder onder meer mogelijk om met bestanden vanuit Dropbox te werken. Voor meer geavanceerde bewerkingsopties is echter nog wel altijd een Office 365-abonnement benodigd.

Dankzij de nieuwe mogelijkheden, schoot Microsoft Word voor de iPhone binnen een dag naar de top van populairste gratis apps in de Amerikaanse iTunes-downloadlijst. De enige gratis app die nog meer gedownload werd, was Facebook Messenger. Ook de vernieuwde gratis Excel-app is populair: deze bereikte een dag na release nummer 7 op de lijst van meest gedownloade gratis apps in iTunes.

Microsoft Word voor de iPhone werkt vanaf iOS 7 en is gratis te downloaden in de iTunes App Store.

Microsoft Word voor iPhone
Microsoft Word voor iPhone

Cnet