Interessant:

Samsung Galaxy Note 4 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 18 oktober 2014 om 10:29

De Samsung Galaxy Note 4, Samsungs nieuwe 5,7-inch Android-phablet met Quad HD-display en de S Pen-stylus, is vanaf dit weekeinde verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 749 euro.

Belangrijkste vernieuwingen op de Galaxy Note 4†ten opzichte van de†Galaxy Note 3†zijn de hogere schermresolutie (Quad HD,†1.440 x 2.560 pixels in plaats van Full HD,†1.080 x 1.920 pixels), de krachtigere octa-core processor, de verbeterde camera (nu met†16-megapixel en een 2160p Ultra HD-videorecorder, was 13-megapixel en alleen een 1080p Full HD-videorecorder) en de integratie van een vingerafdrukscanner en een hartslagmeter.

"De Galaxy Note-serie staat aan de basis van buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Het grotere scherm en de S Pen vormen de nieuwe standaard voor smartphones en creŽren een geheel nieuwe productcategorie", zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. "Met de introductie van de Note-serie brachten we de eeuwenoude pen en papier naar de 21e eeuw. Met de†Galaxy Note 4†gaan we nog verder. Hij is in alles verbeterd en biedt de meest geavanceerde technologie die je van een premium Galaxy toestel verwacht. In het metalen ontwerp zie je bovendien de nieuwe designrichting van Samsung terug."

De†Samsung Galaxy Note 4†is in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink voor een adviesprijs van 749 euro.

Verder lezen...

- Samsung Galaxy Note 4 vs. Galaxy Note 3: verschil (specs)

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

portablegear.nl