Interessant:

HTC Experience EYE-update voor HTC One M8

nieuws 11 oktober 2014 om 11:20

De nieuwe HTC Experience EYE camera-software, die HTC afgelopen week gelijktijdig met de nieuwe HTC Desire EYE-smartphone aankondigde, komt binnen de komende maanden ook als update naar de HTC One M8 en andere HTC-smartphones.

HTC kondigde de HTC Experience EYE-software de afgelopen week tegelijkertijd aan met de HTC Desire EYE selfie-smartphone, die meteen met de software wordt geleverd. EYE Experience ondersteunt face-tracking, zodat je tijdens videogesprekken altijd optimaal in beeld blijft. Daarnaast kan je tot vier mensen in dezelfde ruimte in beeld brengen en wordt ieders gezicht perfect gepositioneerd op het scherm. Verder brengt de optie 'scherm delen" voor het eerst desktop-functionaliteit naar video chat op een telefoon. Zo kun je altijd en overal tijdens je videogesprek documenten met je gesprekspartner(s) delen en bespreken.

Populaire functies die eerder werden gepresenteerd op de HTC Desire 820 zijn ook geÔntegreerd in de HTC EYE Experience zoals Face Fusion, waarmee je jouw gezicht kunt combineren met dat van een beroemdheid of vriend en zo een compleet nieuwe look creŽert. Daarnaast zie je Live MakeUp terug in de HTC EYE Experience. Hiermee kun je voordat de foto wordt gemaakt instellen dat je huid mooier en egaler wordt gemaakt.

Met de Split Opname-functie in de EYE Experience-software kan je tegelijkertijd foto's en video's maken met de camera's aan de voor- en achterzijde om ťťn 'split screen' afbeelding of video te creŽren. Met de functionaliteit 'Plak-mij-erbij' kun je de foto van jezelf, genomen met de camera aan de voorkant, plaatsen in de scene die je hebt geschoten met de camera aan de achterkant. 'Spraak Selfie' zorgt ervoor dat je met je stem de camera kunt bedienen. Met een simpel commando zoals 'cheese' leg je eenvoudig de perfecte foto vast. Met het commando 'action' start je een video-opname.

De†HTC Desire EYE†is vanaf medio november beschikbaar voor 499 euro.†De HTC EYE Experience komt de komende maanden ook als update beschikbaar voor de†HTC One M7, HTC One M8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816 en de HTC Desire 820.†

HTC One M8
HTC One M8

portablegear.nl