Interessant:

Casio lanceert EX-TR50 selfie-camera

nieuws 30 september 2014 om 10:11

Casio heeft in thuisland Japan de EXILIM EX-TR50 op de markt gebracht. De EX-TR50 is een luxueuze selfie-camera met een camera die 180 graden in het frame is te roteren.

De Casio EX-TR50 komt in een wit-gouden, rode, of blauwe uitvoering en beschikt over een 3-inch touchscreen, WiFi-ondersteuning, een 11,1-megapixel CMOS-sensor en een nieuw ontwikkeld, glazen objectief. De dual-core EXILIM Engine HS3-processor zorgt voor een snelle opstarttijd, autofocus en sluitertijd. Je krijgt de beschikking over drie verschillende afdrukmethoden: via een zelfportret-toets op het frame, via een druk op het touchscreen of door je hand voor de camera te zwaaien.

Het 49,9MB geheugen van de EX-TR50 is uitbreidbaar via microSD/microSDHC/microSDHC. Video's kan je opnemen in 1080p Full HD-kwaliteit. De camera biedt alleen digitale zoom, optische zoom ontbreekt. Tot slot vind je op de camera de nieuwe Make-up Plus-functionaliteit, waarmee portretten nog beter zijn bij te werken.

De Casio EX-TR50 verschijnt in eerste instantie in Japan voor een nog onbekende prijs. De selfie-camera komt vooralsnog niet naar Nederland.

Casio EXILIM EX-TR50
Casio EXILIM EX-TR50

Casio