Interessant:

Nokia Lumia 530 te koop in Nederland voor 99 euro

nieuws 12 september 2014 om 10:00

De Nokia Lumia 530 is nu beschikbaar in Nederland voor een prijs van slechts 99 euro. Dit toestel draait op Windows Phone 8.1 en beschikt over een quad-core Qualcomm Snapdragon-processor.

Zoals iedere Lumia is ook de Nokia Lumia 530 uitgerust met de uitgebreide, offline navigatiemogelijkheden van Here Drive+ Ún de gratis muziekstreamingservice MixRadio die je toegang biedt tot meer dan dertig miljoen songs. De nieuwste Windows Phone 8.1-versie biedt een ge´ntegreerd Action Center en het razendsnelle Word Flow-toetsenbord. Daarnaast kan je rekenen op volledige integratie met voorge´nstalleerde Microsoft-diensten zoals Skype en Microsoft Office.

Verder biedt de Lumia 530 de kenmerkende Lumia-camera-apps, zoals Creative Studio en Lumia Selfie. De laatste helpt mensen selfies te maken op basis van stembesturing via de 5-megapixel camera aan de achterzijde. Het 4GB geheugen is uit te breiden met SD-kaarten van maximaal 128GB. Daarnaast krijg je de beschikking over 15GB gratis cloudopslag op Microsoft OneDrive, zodat je gemakkelijk bestanden kan synchroniseren, opslaan, openen en delen tussen de Lumia 530 en computers, laptops en tablets.

De Nokia Lumia 530áis verkrijgbaar als Single Sim 3G-variant in Nederland en komt in het donkergrijs of wit. Na aankoop kan je geheel gratis een extra verwisselbare cover in stralend oranje of fris groen aanvragen via www.nokiapromotion.nl.

Nokia Lumia 530
Nokia Lumia 530

portablegear.nl