Interessant:

HERE Drive+ voor alle Windows Phone 8 beschikbaar

nieuws 12 juli 2013 om 11:45

HERE, onderdeel van Nokia, lanceert HERE Drive+ voor alle smartphones met Windows Phone 8.†HERE Drive+ biedt toegang tot wereldwijde, spraakgestuurde navigatie met offline kaarten.

De HERE Drive+ applicatie was voorheen alleen beschikbaar voor Nokia Lumia-smartphones, maar nu kan iedereen met een Windows Phone 8-toestel er gebruik van maken.†De stap om de beschikbaarheid van de navigatie-app te verbreden, valt samen met het vrijgeven van nieuwe versies van HERE Drive(+) en HERE Transit. Die zijn beide binnen enkele dagen verkrijgbaar in de Windows Phone Store. De update voor HERE Drive(+) biedt enkele nieuwe mogelijkheden, waaronder My Commute. Dit is een innovatieve feature voor de dagelijkse forens. My Commute onthoudt het dagelijkse rijgedrag en geeft vervolgens persoonlijk advies op basis van de actuele verkeerssituatie. Verder is de licentie van HERE Drive binnen de app zelf te upgraden van Benelux naar wereldwijde dekking.

De nieuwe update voor HERE Transit maakt het reizen met het openbaar vervoer eenvoudiger. De app maakt optimaal gebruik van de Windows Phone-interface met zijn gestroomlijnde design en nieuwe panoramische weergave. Het nieuwe ontwerp maakt het makkelijker om routes te plannen en informatie op te roepen over eerder gekozen bestemmingen en favorieten. Ook zijn de dichtstbijzijnde overstapstations te zien. HERE Transit is in bepaalde regio's ook beschikbaar voor Windows Phone 8-smartphones van andere merken dan Nokia.†

HERE Drive+
HERE Drive+

HERE Drive (met licentie voor Benelux-navigatie) voor de Nokia Lumia is wereldwijd gratis beschikbaar in de Windows Phone Store voor de Nokia Lumia 720 en Lumia 520. Een upgrade naar wereldwijde navigatie kost 15,49 euro.†HERE Drive voor andere Windows Phone 8-smartphones is gratis beschikbaar in de Windows Phone Store in Canada, Frankrijk, Duitsland, ItaliŽ, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten met een in-app-upgrade voor wereldwijde navigatie voor 15,49 euro.

HERE Drive+ (met licentie voor wereldwijde navigatie) voor de Nokia Lumia is gratis beschikbaar in de Windows Phone Store voor de†Nokia Lumia 925, 920, 820 en 620.†HERE Drive+ voor andere Windows Phone 8-smartphones is wereldwijd beschikbaar in de Windows Phone Store voor 34,99 euro.

HERE Transit voor de Nokia Lumia is wereldwijd gratis beschikbaar in de Windows Phone Store voor alle Nokia Lumia Windows Phone 8-smartphones.†HERE Transit voor andere Windows Phone 8-smartphones is gratis beschikbaar in de Windows Phone Store in Canada, Frankrijk, Duitsland, ItaliŽ, Mexico, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Daarnaast is deze app beschikbaar Windows Phone Store in AustraliŽ, China, Denemarken, Finland, Hongarije, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten voor 1,99 euro.

portablegear.nl