Interessant:

Philips lanceert Fidelio M1 hoofdtelefoon

nieuws 12 september 2014 om 09:53

Philips introduceert de Fidelio M1, een verstelbare hoofdtelefoon, die dankzij dubbellaags oorschelpen resonantie, en trillingen tot een minimum beperkt voor een heldere audio.

Uiteraard bevat de M1 ook de eigenschappen van het eerste model in deze reeks, de Fidelio L1, die in september 2011 uitkwam. Om te genieten van hoge definitie geluid is de Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon voorzien van neodymium speakerdrivers van 40 mm. Daardoor zijn zowel de hoge als lage tonen zo natuurlijk mogelijk en hoor je alle subtiele details van je favoriete nummers. Daarnaast garandeert de akoestisch gesloten architectuur met basreflexsysteem (BRS) een uitstekende geluidsisolatie, gekoppeld aan gecontroleerde en dynamische bassen. Zo hoor je duidelijk elke beat en elk instrument.

De Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon werd vervaardigd met het oog op een duurzaam en langdurig comfort. Luxe uitgevoerde oorkussens met traagschuim dat zich vormt naar je oor, gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, verdrijven druk en warmte, voor een helder geluid. Dat de hoofdtelefoon zo licht is, is te danken aan de met zorg geselecteerde materialen, zoals een aluminium structuur en een hoofdband in echt leder. áDeze verstelbare hoofdtelefoon is verkrijgbaar in een versie met microfoon, zodat je muziek Ún telefoonoproepen in alle eenvoud kan beheren.

De Fidelio M1 hoofdtelefoon (M1/00) is vanaf juni in Nederland beschikbaar voor de marktadviesprijs van 199 euro.

Philips Fidelo M1 hoofdtelefoon
Philips Fidelo M1 hoofdtelefoon

Philips