Interessant:

BioShock beschikbaar voor iPhone en iPad

nieuws 28 augustus 2014 om 12:41

De klassieke futuristische shooter BioShock is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de iPhone en iPad. Het spel is te spelen vanaf iOS 7.1 of hoger en is geoptimaliseerd voor het display van de iPhone 5(S).

In BioShock, dat oorspronkelijk verscheen in 2007, moet je je een weg banen door de gevaarlijke onderwaterwereld Rapture. Het origineel maakte gebruik van de Unreal Engine 3, voor de iOS-versie (die begin deze maand werd aangekondigd) wordt de Havok Physics- en Havok Animation Studio-technologie toegepast. De iOS-poort is ontwikkeld door 2K China, dat eerder XCOM: Enemy Unknown naar iOS overzette.

BioShock Mobile is grafisch iets minder op iOS (mist en dynamische schaduwen zijn verdwenen), om te zorgen dat het spel soepel blijft lopen op Apple's hardware. De game kan gespeeld worden met een Bluetooth-controller of met touch-controls.

Om Bioshock op je iPhone of iPad te spelen, moet je beschikken over iOS 7.1 of hoger. Het spel is geoptimaliseerd voor het Retina-display van de iPhone 5(S). De game neemt 1,65GB geheugen in beslag en is geschikt vanaf 17 jaar of ouder. Het spel is te koop voor 13,99 euro in de iTunes App Store.

BioShock voor iPhone en iPad
BioShock voor iPhone en iPad

iTunes App Store