Interessant:

Huawei Ascend P7: beste Europese smartphone 2014-2015

nieuws 15 augustus 2014 om 10:29

De Huawei Ascend P7 heeft de EISA Award 'European Consumer Smartphone 2014-2015' gewonnen. Het is daarmee de opvolger van de Ascend P6, die vorig jaar gekroond werd tot 'European Consumer Smartphone' van het jaar.

Richard de Borst, Director Consumer Business Group van Huawei Nederland: "We zijn enorm trots dat we deze EISA voor de tweede keer op rij mogen ontvangen. Het onderstreept het vertrouwen in ons merk en de sterke positie van ons bedrijf. Mede dankzij het grote succes van de Ascend P6 en Ascend P7 zijn we inmiddels een solide nummer 3 die langzaam maar zeker ook naar boven mag kijken." De Huawei Ascend P7, die afgelopen mei in Parijs wereldwijd werd gelanceerd, is sinds half juni overal in Nederland verkrijgbaar in het wit en zwart tegen een adviesprijs van 399 euro.

Het juryrapport van de EISA meldt over de Huawei Ascend P7: "Slechts 6,5 millimeter dik is de Ascend P7, beduidend dunner dan de meeste mobiele telefoons op de markt, en een mooie aanvulling in de succesvolle Huawei P-Reeks. De telefoon, met een 5-inch scherm met een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, draait op Android 4.4.2, uitgebreid met een Emotion UI interface. Dat het bedrijf de quad-core 1,8GHz processor zelf ontworpen heeft, is indrukwekkend! De P7 is uitgerust met twee cameramodules: met de 8-megapixelcamera aan de voorkant zijn selfies in hoge kwaliteit zo geschoten, terwijl de camera aan de achterkant is uitgerust met een 13-megapixelsensor, flits en ondersteunende apps. De P7 heeft een prachtige glazen afwerking en is verkrijgbaar in zwart of wit voor een lage prijs."

De Huawei Ascend P7 volgt de Ascend P6 op, die vorig jaar de EISA Award voor 'European Consumer Smartphone 2013-2014' ontving.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

portablegear.nl