Interessant:

BlackBerry Messenger (BBM) voor Windows Phone 8

nieuws 1 augustus 2014 om 09:50

BlackBerry heeft de populaire BlackBerry Messenger (BBM) gratis in beta beschikbaar gesteld voor Windows Phone 8 en hoger. Op termijn volgt een nieuwe versie met extra Windows Phone-functionaliteiten.

BBM is een messaging-app die wereldwijd door meer dan 85 miljoen mensen wordt gebruikt. De toepassing was vroeger in eerste instantie exclusief voor BlackBerry-smartphones, maar in 2013 en 2014 kwam BBM ook beschikbaar voor iOS en Android. Nu heeft BlackBerry dan ook een beta-versie van de app uitgerold voor Windows Phone 8. Met de app kan je chatten met andere  BBM-gebruikers op Windows Phone, iPhone, Android en BlackBerry.

BBM Beta voor Windows Phone bevat onder meer de functionaliteiten BBM Chats (hier vind je al je chatgesprekken, zowel groepsgesprekken als individuele gesprekken), BBM Groups (je kunt met 50 personen een groepsgesprek beginnen en alle foto's en gegevens delen die je maar wilt), Find friends (je kunt je contacten rechtstreeks in de app importeren), BBM feeds (je kunt direct zien wat je vrienden aan het doen zijn of je eigen status updaten) en 'Pin' to start (waarmee je favoriete gesprekken kan je vastpinnen aan je startscherm)

BBM Beta voor Windows Phone is gratis te downloaden in de Windows Phone Store.

BBM Beta voor Windows Phone 8
BBM Beta voor Windows Phone 8

Windows Phone Store