Interessant:

LG G3 verkozen tot beste smartphone door vakjury

nieuws 4 juli 2014 om 11:08

Tijdens de Graham Awards 2014 heeft een vakjury de LG G3 uitgeroepen tot beste smartphone. De LG G3 werd door een vakjury verkozen boven de Sony Xperia Z2 en de HTC One M8.

De Graham Awards worden sinds 2008 ieder jaar uitgereikt. Lezers van telecomvakblad Connexie, diverse telecomwebsites, Veronica Magazine en de landelijke dagbladen Metro en Sp!ts konden via internet hun stem uitbrengen op telefoons in diverse categorieŽn. Daarnaast werd de mening van vakjournalisten van verschillende techwebsites, waaronder portablegear.nl gevraagd. Uiteindelijk zijn door die gegevens te combineren de winnaars vastgesteld.

Bij de publieksprijzen was Samsung de grote winnaar. Samsung pakte met de Samsung Galaxy S5 de titel Best Smartphone. De Award voor de Best Wearable 2014 ging naar de Samsung Gear Fit en de Award voor de Best Tablet 2014 naar Samsung Galaxy NotePro 12.2. De HTC One (M8) kreeg de Graham Award voor de Most Innovative Smartphone 2014. De award voor de Best Smartphone onder de 350 euro ging ten slotte naar de Sony Xperia M2.

LG G3
LG G3

Grote winnaar van de avond was echter de LG G3, die de Vakjury Award in de wacht sleepte. Bij de Vakjury Award nomineerde een twaalfkoppige vakjury een drietal toestellen, die vervolgens door diezelfde jury zijn beoordeeld op design, gebruiksgemak en uitrusting. Opvallend genoeg vond de vakjury de publiekswinnaar Galaxy S5 niet goed genoeg om mee te dingen naar de Vakjury Award. De genomineerde toestellen waren de LG G3, de Sony Z2 en de HTC One M8. Uiteindelijk ging de LG G3 er met de Vakjury Award vandoor.

portablegear.nl