Interessant:

Nokia Lumia 930 begin juli verkrijgbaar in Nederland

nieuws 13 juni 2014 om 15:36

Microsoft brengt de Nokia Lumia 930 begin juli naar Nederland voor een adviesprijs van 499 euro. Het toestel is voorzien van het nieuwe Windows Phone 8.1 en een 20-megapixel PureView-camera met ZEISS-lenzen.

De Nokia Lumia 930 heeft een fraai design, dat op elegante wijze metaal en kleurig polycarbonaat combineert. Het toestel heeft een 5-inch ClearBlack-OLED display en komt in het wit, zwart, oranje of groen. Volgens Nokia is de Lumia 930 de "ultieme belichaming van Windows Phone 8.1, omdat het allerbeste van Microsoft en Lumia worden samengebracht". Het toestel draait op een 2,2GHz Snapdragon quad-core-processor en Microsoft-diensten als OneDrive cloudopslag en Microsoft Office zijn geļntegreerd.

Nokia heeft in het verleden met de PureView-technologie een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van fotografie. Samen met Windows Phone 8.1 worden de mogelijkheden op het gebied van fotografie en beeldbewerking verder versterkt. De Nokia Lumia 930 beschikt naast de 20-megapixel PureView-camera met ZEISS-lenzen over vier microfoons voor uitstekend geluid bij video-opname dankzij de Rich Recording-mogelijkheden met surround sound.

De Nokia Lumia 930 is vanaf begin juli beschikbaar in Nederland voor 499 euro.

Nokia Lumia 930
Nokia Lumia 930

portablegear.nl