Interessant:

Alcatel One Touch POP C9 phablet komt naar Nederland

nieuws 13 juni 2014 om 14:15

Alcatel brengt de One Touch POP C9 phablet naar Nederland: dit dual-sim toestel biedt voor 169 euro een mini-tabletervaring met een helder 5,5-inch qHD IPS-display en Android 4.2 Jelly Bean.

De Alcatel One Touch POP C9 is de grote broer van de POP C-smartphones, die qua grootte variëren van het 3,5-inch display van de POP C1 tot en met het 5-inch display van de POP C7. Met een 1,3-GHz quad-core processor zorgt de POP C9 voor soepele en snelle multitasking tussen apps, telefoneren en het gebruik van internet. De 8-megapixel camera aan de achterkant maakt gedetailleerde panoramafoto's en 1080p Full HD-video's. De 2-megapixel camera aan de voorkant is geschikt voor videogesprekken en het maken van selfies.

De POP C9 beschikt verder over dual-simfunctionaliteit (zodat je twee simkaarten tegelijkertijd kan gebruiken), Android 4.2 Jelly Bean, een 1,3GHz quad-core processor, 3G/HSPA+, WiFi, Bluetooth 4.0, aGPS en 4GB geheugen (waarvan 2GB beschikbaar voor de gebruiker en uitbreidbaar via microSD).

Dan Dery, Chief Marketing Officer van Alcatel One Touch, vertelt: "De POP C9 biedt een groot display voor maximale duidelijkheid van de smartphone. We blijven trouw aan de POP-filosofie door optimaal gebruikersgemak te bieden in een leuke en betaalbare smartphone."

De Alcatel One Touch POP C9 is in Nederland verkrijgbaar in Bluish Black en Full White voor een winkeladviesprijs van € 169,-.

Alcatel One Touch POP C9
Alcatel One Touch POP C9

portablegear.nl