Interessant:

PlayStation DLC bij Game Mania

nieuws 29 mei 2014 om 09:21

Game Mania start als eerste winkelketen in de Benelux met de verkoop van downloadbare content (DLC) voor Sony PlayStation-platformen. Voorheen kon je dit alleen online aankopen via de PlayStation Network Store.

Dit houdt in dat gamers bij de Game Mania-vestigingen hun gewenste games of extra content (voor de PlayStation 3, PlayStation 4 of PlayStation Vita) kunnen kiezen en afrekenen. Vervolgens ontvangen ze een voucher met een code die online ingevoerd kan worden. Daardoor is er geen online betaalmiddel meer vereist om digitale content aan te schaffen voor PlayStation consoles.

"Er is een heleboel interessante content beschikbaar op de online PlayStation Network Store. Het gaat van speluitbreidingen zoals extra levels of auto's tot volledige games die alleen digitaal beschikbaar zijn. We zijn blij dat we deze content nu ook een plaats kunnen geven op de winkelvloer. Via het USED Games concept van Game Mania kan je bovendien de digitale content met inlevering van gebruikte games betalen. Dat is iets wat online niet kan", geeft Tom Henderikx, concept manager van Game Mania, aan.

Martijn Kemp, Sales Director Benelux van Sony Computer Entertainment: "Het is mooi voor de gamers dat een speciaalzaak als Game Mania nu ook de digitale content kan aanbieden in zijn winkels. De consument is al langer vragende partij naar deze nieuwe en extra manieren om games en uitbreidingen te kunnen kopen. Naast digitale content is het vanaf nu ook mogelijk om bijvoorbeeld het PlayStation Plus lidmaatschap aan te schaffen via deze methode. Wij zijn dan ook blij dat GameMania deze nieuwe vorm van verkoop aan haar klanten aanbiedt en steunen dit uiteraard van harte."

Zowel in de Belgische als de Nederlandse vestigingen van Game Mania kan je vanaf nu digitale PlayStation content terugvinden.

portablegear.nl