Interessant:

Huawei wordt shirtsponsor van Paris Saint Germain

nieuws 9 mei 2014 om 10:33

Huawei wordt de komende drie jaar hoofd- en shirtsponsor van de Parijse voetbalclub Paris Saint Germain voor een bedrag van 3,9 miljoen euro.

Het partnership houdt niet alleen in dat Paris Saint Germain - dat dit seizoen kampioen van Frankrijk werd - miljoenen euro's krijgt van Huawei. De Chinese fabrikant zal de voetbalclub ook voorzien van haar laatste phablets en smartphones, zoals de onlangs aangekondigde Huawei Ascend P7. Huawei is inmiddels 10 jaar actief in Frankrijk als telecombedrijf. Eerder gingen er geruchten dat Huawei shirtsponsor van Ajax zou worden.

Volgens Huawei past het motto van Paris Saint Germain - "Dream Bigger" - goed bij de "innovatieve cultuur van Huawei en bij 'Make it Possible', de slogan van Huawei". Mr. Song Kai, CEO van Huawei verklaarde: "We zijn erg blij deze partnership voor de komende drie seizoenen met een van de grootste Europese voetbalclubs te hebben gesloten. Deze strategische partnership zal helpen om Huawei's merkbekendheid in Frankrijk en in Europa te versterken. (...) Paris Saint Germain's kernwaardes, zoals inspiratie, respect, ethiek en esthetiek sluiten perfect aan bij de waardes van Huawei".

Huawei: shirtsponsor van Paris Saint Germain
Huawei: shirtsponsor van Paris Saint Germain

Huawei