Interessant:

LG G2 mini beschikbaar in Nederland

nieuws 26 april 2014 om 11:11

De LG G2 mini‎ is vanaf deze week te koop in de Nederlandse winkels voor een consumentenadviesprijs van 299 euro. De 4,7-inch smartphone met Android 4.4 KitKat is in het zwart en wit verkrijgbaar.

Net als de recent aangekondigde nieuwe L-serie III beschikt ook de LG G2 mini (D620) over de functie 'Knock Code'. Hiermee kan je de smartphone activeren en ontgrendelen in één beweging. Je tikt in een zelfgekozen volgorde in vier onzichtbare kwadranten. De smartphone herkent het specifieke patroon en zal direct activeren voor gebruik. Er is geen PIN of patroon meer nodig om de smartphone te beveiligen. Voor het patroon kan je kiezen tussen twee tot acht aanrakingen, waardoor er in totaal meer dan 80.000 combinaties mogelijk zijn.

De G2 mini beschikt verder over het besturingssysteem Android 4.4 KitKat, is net als haar grote broer te herkennen aan het innovatieve design met de backbutton en heeft een 2.440Ah batterij en een quad-core processor. Verder kan je rekenen op een 4,7-inch qHD IPS-touchscreen, 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), een 8-megapixel camera en een 1,3-megapixel webcam/frontcamera, 3G/HSPA+ en 4G/LTE.

De LG G2 mini is nu in Nederland te koop voor aan adviesprijs van 299 euro.

LG G2 mini
LG G2 mini

portablegear.nl