Interessant:

LG Series III verkrijgbaar in Nederland

nieuws 31 maart 2014 om 12:40

De derde generatie L-serie van LG is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland en BelgiŽ. De nieuwe smartphones zijn voorzien van de unieke functie 'Knock Code' en beschikken standaard over het besturingssysteem Android 4.4 KitKat.

De L-serie III, die in februari werd aangekondigd, is uitgerust met de slimme toepassing 'Knock Code'. Onderzoek van LG onder consumenten laat zien dat zij hun smartphone meer dan 100 keer per dag ontgrendelen. Dat maakt LG nu makkelijker. Voortbordurend op de Knock-On functie van de LG G2, kan je met Knock Code je smartphone activeren en ontgrendelen in ťťn beweging. Het scherm is verdeeld in vier onzichtbare kwadranten. Je tikt op het scherm in een zelfgekozen volgorde in de kwadranten. De smartphone herkent het specifieke patroon en zal direct activeren voor gebruik. Er is geen PIN of patroon meer nodig om de smartphone te beveiligen. Voor het patroon kan je kiezen tussen twee tot acht aanrakingen. In totaal zijn er meer dan 80.000 combinaties mogelijk.

LG Series III: L40, L70 en L90
LG Series III: L40, L70 en L90

Naast Knock Code bevat de nieuwe L-serie ook andere slimme toepassingen van de LG G2. Zo is het schermoppervlak vergroot zonder de toestellen breder te maken, dankzij smallere randen rondom het scherm. Ook beschikken de nieuwe modellen over een langere batterijduur en handige functies zoals Guest Mode en Easy Home.

Bas Dekker, commercieel directeur Nederland bij LG Electronics Benelux vertelt: "Als je kijkt naar het design, de slimme toepassingen zoals Knock Code en de laatste software, dan zetten we met deze derde generatie L-serie smartphones echt een stap vooruit. Het zijn goede smartphones voor een aantrekkelijke prijs."

De LG Series III bestaat uit de LG L40 (3,5-inch, 99 euro), de LG L70 (4,5-inch, 149 euro) en de LG L90 (4,7-inch, 199 euro).

portablegear.nl