Interessant:

Nokia Lumia 630 half mei te koop in Nederland voor 149 euro

nieuws 16 april 2014 om 09:38

De Nokia Lumia 630, de eerste smartphone met het Windows Phone 8.1-besturingssysteem, is vanaf half mei te koop in Nederland voor een adviesprijs van 149 euro.

Met de nieuwste Windows Phone-software en een quad-core-processor biedt de Lumia 630 een volledig uitgeruste smartphone-ervaring met dezelfde mogelijkheden als high-end Lumia-smartphones voor een scherpe prijs. Het toestel is leverbaar in wit of zwart en alle kopers krijgen daarbij gratis een felgekleurde cover naar keuze, aan te vragen via nokiapromotion.nl.

Het ClearBlack-scherm van 4,5-inch van de Lumia 630 zorgt voor een goede entertainmentervaring met apps als Instagram en Vimeo, en games als Asphalt 8. Ook beschikt de Lumia 630 over Microsoft Office en Nokia Camera. De gratis wereldwijde navigatie van HERE Drive+ zorgt dat je nooit meer de weg kwijtraakt en met de eveneens gratis muziekstreaming van MixRadio luister je onderweg altijd naar je favoriete muziek.

Dankzij het nieuwe Windows Phone 8.1-besturingssysteem is de Lumia 630 voorzien van een Action Center waarin al je berichten verschijnen. Daarnaast vind je veel nieuwe opties, zoals een snel Word Flow-toetsenbord voor razendsnelle tekstingave. Windows Phone 8.1 biedt unieke Lumia-mogelijkheden die het innovatieve imago van Nokia op het gebied van fotografie en beeldbewerking verder versterken. Zo is Creative Studio verbeterd, evenals de Nokia Storyteller-app voor het delen van bijvoorbeeld videoverhalen op sociale netwerken.

Nokia Lumia 630
Nokia Lumia 630

portablegear.nl