Interessant:

Nu ook laadkabels bij de HEMA

nieuws 15 april 2014 om 10:32

De HEMA verkoopt binnenkort gedurende enkele weken modieuze textiele micro USB kabels voor vrijwel alle moderne smartphones. De collectie is verkrijgbaar van week 21 tot week 24 in de HEMA filialen en online op hema.nl.

"Om ervoor te zorgen dat je lekker relaxt op de bank jouw telefoon of tablet nog kunt gebruiken als deze in de oplader zit, hebben wij handige laadkabels ontwikkeld. Doordat ze extra lang zijn kom je nooit snoer tekort. Handig mag ook mooi zijn, de modieuze textiele kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren koraal, groen en zwart." aldus HEMA in een persbericht.

De 30 pins kabel voor iPhone 4S of de iPhone 4 (€ 7,95) heeft de officiële Apple licentie. Daardoor doet hij niet onder voor de originele kabel en is de laadsnelheid en de snelheid van de dataoverdracht optimaal. De kabel is verkrijgbaar in koraal, groen en zwart. Er zijn in bijpassende kleuren Lightning adapters verkrijgbaar om van de 30 pins kabel een 8 pins lightning kabel te maken voor bijvoorbeeld de iPhone 5C en de iPhone 5S.

De micro USB kabel (€ 4,95) is geschikt voor alle telefoons met een micro USB kabel, waaronder de Samsung Galaxy S4 en Galaxy S5 en andere Android telefoons van de afgelopen jaren. Net als de 30 pins kabel is deze kabel verkrijgbaar in koraal, groen en zwart

Tot slot komt de HEMA met een handig 2000mAh powerpack (€ 9,95) om je telefoon onderweg bij te laden. Handig is dat de powerpack is voorzien van een ingebouwde zaklamp, zodat je ook nog in het donker de weg kan vinden.

portablegear.nl