Interessant:

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile beschikbaar voor iPhone en iPad

nieuws 16 april 2014 om 09:48

Atari heeft 'RollerCoaster Tycoon 4 Mobile' voor de iPhone en iPad uitgebracht. Het nieuwste deel in de populaire achtbanen-bouwspelserie is beschikbaar voor 2,69 euro.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile werd afgelopen maart aangekondigd. De game is niet free-to-play, zoals verwacht werd, maar je moet er dus wel degelijk een aanschafprijs voor betalen. Niettemin kent de game ook in-app aankopen, zodat Atari nog meer inkomsten kan binnenslepen.

In RollerCoaster Tycoon 4 Mobile vind je een intuitieve achtbaan-editor, 20 voorontworpen achtbanen en meer dan 50 verschillende attracties, restaurants, snackbars, hotels en versieringen om je achtbaanpark verder mee te vullen. Via Game Center kan je online leaderboards bekijken en tevens kan je in het spel met je Facebook-vrienden contact maken. Ontwerpen van achtbanen zijn uitwisselbaar met je vrienden.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile voor de iPhone of iPad (vanaf iOS 5.0) download je voor 2,69 euro in de iTunes App Store. De eerste kritieken over het spel zijn niet bijzonder positief: de achtbaan-editor krijgt veel kritiek en men is ook niet blij met de in-app aanbevelingen waarvoor extra betaald moet worden.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile
RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

iTunes App Store