Interessant:

LG G2 mini verschijnt 21 april voor 299 euro

nieuws 2 april 2014 om 11:56

LG heeft bekendgemaakt dat de LG G2 mini naar verwachting vanaf 21 april in Nederland te koop is voor een consumentenadviesprijs van 299 euro.

De LG G2 mini, die in februari werd aangekondigd, is een compacte smartphone, maar heeft toch een 4,7-inch IPS beeldscherm. "Dankzij de dunne randen hebben we 71% van de voorkant kunnen gebruiken voor het beeldscherm. Dat is de grootste ratio van de compacte modellen in het midden segment", zegt Lenneke Sigmond, Marketing Manager Mobile Communications in de Benelux. "En met de aantrekkelijke prijs van 299 euro zijn wij ervan overtuigd dat we een geweldige smartphone bieden voor een grote groep consumenten."

Net als de recent aangekondigde nieuwe L-serie beschikt ook de G2 mini over de functie 'Knock Code'. Je kan kan met Knock Code je smartphone activeren en ontgrendelen in één beweging. Je tikt in een zelfgekozen volgorde in vier onzichtbare kwadranten. De smartphone herkent het specifieke patroon en zal direct activeren voor gebruik. Er is geen PIN of patroon meer nodig om de smartphone te beveiligen. Voor het patroon kan je kiezen tussen twee tot acht aanrakingen, waardoor er in totaal meer dan 80.000 combinaties mogelijk zijn.

De LG G2 mini beschikt verder over het besturingssysteem Android 4.4 KitKat, een 2.440 mAh batterij en een quad-core processor en is net als de originele LG G2 te herkennen aan het innovatieve design met de back button. Het toestel is beschikbaar in een zwarte of een witte uitvoering.

LG G2 mini
LG G2 mini

portablegear.nl