Interessant:

Robuuste RugGear-headsets in Nederland

nieuws 31 maart 2014 om 13:29

De robuuste mobiele telefoons en Android-smartphones van RugGear zijn vanaf volgende week beschikbaar bij distributeur Capestone.

RugGear zet een assortiment van vier uiterst robuuste en volledig stof- en waterdichte, dual-sim, mobiele telefoons en Android-smartphones tegen een vriendelijke prijs in de markt. De IP68 certificeringen van alle RugGear toestellen garanderen stof- en waterdichtheid. Daarnaast staat de Amerikaanse MIL-810 standaard garant voor de stoot- en valbestendigheid van de RugGear mobiele telefoons en smartphones.

De stof-, water-, stoot- en valbestendigheid alsmede de goede eigenschappen op het gebied van uithoudingsvermogen maakt de mobiele telefoons en smartphones van RugGear zeer geschikt voor mensen in bijvoorbeeld de bouw- en transportsector, agrarische sector, beveiliging, thuiszorg of in de zware industrie. Maar ook tijdens actieve outdooractiviteiten zijn de mobiele telefoons en smartphones van RugGear een handig onderdeel van de uitrusting. 

Distributeur Capestone gaat in de Benelux het volledige portfolio aan RugGear toestellen voeren. Dit portfolio bestaat momenteel uit de RugGear RG100 en RG300 mobiele telefoons en de RugGear RG500 en RG700 Android-smartphones. 

RugGear RG700, RG500 en RG300
RugGear RG700, RG500 en RG300

De RugGear RG100 is een robuuste dual-sim mobiele telefoon. Dankzij de quad-band GSM ondersteuning is deze telefoon nagenoeg overal ter wereld bruikbaar. De RugGear RG100 is als 'no-nonsense telefoon' voorzien van een eenvoudige maar doeltreffende 1,3-megapixelcamera en een LED zaklamp. Deze telefoon wordt geleverd met 2 batterijen: 1x de standaard accu en 1x de high capacity. Dit toestel blijft drijven indien je gebruikt maakt van de standaard accu! De RugGear RG100 heeft een verkoopadviesprijs van € 139,-.

Voor gebruikers die naast bereikbaarheid ook connectiviteit hoog in het vaandel hebben staan biedt RugGear de RugGear RG300, een eveneens uitermate robuuste mobiele telefoon met 3G netwerkondersteuning, Bluetooth 2.1 en een ingebouwde NFC module voor diverse zakelijke toepassingen. De RugGear RG300 heeft een 5-megapixelcamera aan de achterzijde en een 1,3-megapixelcamera aan de voorzijde voor videogesprekken. De RugGear RG300 heeft een verkoopadviesprijs van € 269,- en is verkrijgbaar in zwart en zwart/geel.

De RugGear RG500 draait op Android 4.1 en beschikt over een 3,2-inch touchscreen beschermd door sterk RugDisplay-glas. De RugGear RG500 biedt alles wat van een smartphone verwacht mag worden, waaronder een 1GHz dual-core processor, 4 gigabyte opslagcapaciteit, een MicroSD kaartslot, dual-sim slot en een krachtige accu met een capaciteit van 2060 mAh. De smartphone beschikt verder over een 5-megapixelcamera aan de achterzijde en een VGA camera aan de voorzijde voor videogesprekken. De RugGear RG500 heeft een verkoopadviesprijs van € 389,-.

De meest uitgebreide robuuste smartphone van RugGear is de RugGear RG700. Deze Android 4.1-smartphone heeft een zeer groot 5,3-inch qHD beeldscherm en wordt aangedreven door een 1GHz dual-core processor. De smartphone heeft verder 8 gigabyte aan opslagcapaciteit, een MicroSD geheugenkaartslot en een dual-sim slot. Bijzonder voor een volledig stof- en waterdichte alsmede stoot- en valbestendige smartphone is de 8-megapixelcamera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een 2-megapixel frontcamera aanwezig. De RugGear RG700 heeft een zeer krachtige accu van 2900 mAh en is uitgevoerd met dual-sim ondersteuning. De RugGear RG700 heeft een verkoopadviesprijs van € 569,00 en is verkrijgbaar in zwart en zwart/geel.

portablegear.nl