Interessant:

Canon produceerde 250 miljoen camera's

nieuws 28 maart 2014 om 15:42

Canon heeft bekendgemaakt dat het de mijlpaal van 250 miljoen geproduceerde camera's (compactcamera's en camera's met een verwisselbaar objectief) heeft bereikt.

Daarnaast laat de Japanse camerafabrikant weten dat zij gedurende 11 jaar op rij haar nummer 1-positie binnen de markt voor digitale camera's met verwisselbare objectieven heeft behouden. Tot de producten die bijdragen aan Canon's nieuwe resultaten, behoren de EOS 70D met Canon's exclusieve Dual Pixel CMOS AF-technologie en het iconische Canon IXUS-assortiment met compacte, stijlvolle ontwerpen.

Sinds de productie van de eerste digitale camera van de onderneming halverwege de jaren 90, heeft Canon haar activiteiten en expertise verder vergroot wereldwijd om marktleider in imaging oplossingen te worden. Met een uitgebreide portfolio dat onlangs werd versterkt met de PowerShot G1 X Mark II het vlaggenschip onder de digitale compactcamera's blijft Canon innovatieve producten bieden die mensen, van professionele fotografen tot enthousiaste dagelijkse gebruikers, in staat stellen hun creatieve passie tot uitdrukking te brengen en hun leven volledig visueel vast te leggen.

Canon PowerShot G1 X Mark II
Canon PowerShot G1 X Mark II

portablegear.nl