Interessant:

HTC presenteert Desire 816 en Desire 610

nieuws 25 februari 2014 om 10:17

HTC heeft op het Mobile World Congress in Barcelona haar smartphone-assortiment uitgebreid met twee mid-range Android-modellen met zeer complete specificaties: de 5,5-inch HTC Desire 816 en de 4,7-inch HTC Desire 610.

De HTC Desire 816 is een Android-smartphone met een groot 5,5-inch touchscreen en elementen van het geroemde design van de HTC One-serie in combinatie met levendige, moderne kleuren en kwalitatief hoogwaardige materialen. Het toestel is voorzien van HTC's iconische dual-front speakers en HTC BoomSound voor een prima audiokwaliteit. De HTC Sense 5.5-interface met HTC BlinkFeed zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en social updates. Twee krachtige camera's maken de HTC Desire 816 ideaal voor fotografieliefhebbers: het toestel is voorzien van een 13-megapixel camera aan de achterzijde (inclusief HTC Zoe, automatische video highlights en een Full HD-videorecorder) en een 5-megapixel camera aan de voorzijde (evens met een Full HD-videorecorder). Met een quad-core 1,6GHz processor (met 1,5GB RAM) en 4G/LTE-connectiviteit, biedt de HTC Desire 816 daarbij snelle prestaties bij browsen, gamen en multitasking. Verder is het toestel voorzien van 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), WiFi, DLNA, Bluetooth 4.0 en optionele NFC-support.

HTC Desire 816
HTC Desire 816

De HTC Desire 610 is een smartphone met een 4,7-inch qHD-scherm (540 x 960 pixels), HTC BlinkFeed en HTC's indrukwekkende BoomSound-geluid voor een een kwalitatieve multimedia-ervaring. Het toestel heeft een 8-megapixel camera (met 1080p Full HD-videorecorder) aan de achterzijde en een 1,3-megapixel camera (met 720p HD-videorecorder) aan de voorzijde. De HTC Desire 610 biedt verder geavanceerde functionaliteit voor het bewerken van foto's. Ook genereert het toestel automatisch video-highlights. De HTC Desire 610 is verder uitgerust met een quad-core 1,2GHz processor en 4G/LTE-connectiviteit die ervoor zorgen dat je altijd snel verbonden bent of je nu video's afspeelt of deelt of de live stream met gepersonaliseerd nieuws op je HTC BlinkFeed startscherm bekijkt. Tevens standaard zijn 8GB geheugen (uitbreidbaar via microSD), Bluetooth 4.0, WiFi, DLNA, GPS en optionele NFC.

HTC Desire 610
HTC Desire 610

"Met de introductie van deze toestellen, luiden we een nieuw tijdperk in voor het middensegment", zegt Mark Moons, General Manager Western Europe. "Met de HTC Desire 816 en de HTC Desire 610 stellen we onze klanten in staat te kiezen voor de hoogwaardige functionaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. We maken het voor iedereen mogelijk te profiteren van een uitzonderlijke mobiele ervaring. De gebruiker kan daarbij zelf het toestel en de prijs kiezen die het beste bij hem of haar past."

De HTC Desire 816 en Desire 610 zijn verkrijgbaar vanaf mei voor consumentenadviesprijzen van respectievelijk 399 en 299 euro.

portablegear.nl