Interessant:

Sony Xperia Z1 Compact te koop in Nederland

nieuws 6 februari 2014 om 13:16

De Sony Xperia Z1 Compact, een waterbestendige high-end Android 4.3-smartphone met een 4,3-inch display, is nu te koop in Nederland voor een prijs van 549 euro.

De Sony Xperia Z1 Compact, die begin januari op de CES 2014 in Las Vegas is aangekondigd, beschikt over een uitstekende camera met Sony's geavanceerde cameratechnologieën: de "G Lens", een 20,7-megapixel "Exmor RS for mobile" sensor en "BIONZ for mobile"-beeldverwerkingsengine. Ook biedt de smartphone een prima kijkervaring op het 4,3" TRILUMINOS HD Display dankzij de "Sony X-Reality for mobile"-technologie. Net als zijn grote broer, de originele Xperia Z1, is de Xperia Z1 Compact waterdicht en stofbestendig. De behuizing van het toestel is vervaardigd uit één stuk alumium en is aan de voor- en achterzijde voorzien van gehard glas, voor een fraai en stevig design.

De Xperia Z1 Compact wordt geleverd met de Xperia Transfer kabel om snel en gemakkelijk alle content en apps over zetten van de bestaande smartphone, ongeacht welk besturingssysteem, via de Xperia Transfer app.

De Xperia Z1 Compact is verkrijgbaar in de vier kleuren wit, zwart, pink en lime en heeft een adviesverkoopprijs van € 549,-.

Sony Xperia Z1 Compact
Sony Xperia Z1 Compact

portablegear.nl