Interessant:

Goudkleurige HTC One Gold in Nederland

nieuws 16 januari 2014 om 10:14

HTC heeft laten weten dat de goudkleurige uitvoering van de HTC One binnenkort officieel in Nederland verschijnt.

De combinatie van het iconische design en de goudkleurige finish met zwarte accenten, geeft de HTC One een luxe en stijlvolle uitstraling. Het goudkleurige toestel is een nieuwe toevoeging aan het kleurenportfolio van de HTC One dat verder bestaat uit Stunning Silver, Beautiful Black, Vivid Blue en Glamour Red. De champagne-gouden uitvoering werd eerder internationaal aangekondigd. Daarnaast kwam er vorig jaar ook een echte 24-karaats gouden uitvoering van het Britse luxemerk Gold Genie op de markt.

Mark Moons, Executive Director Mediterranean & Benelux bij HTC vertelt: "Door ons vlaggenschip in een nieuwe kleur aan te bieden heeft de consument nog meer vrijheid een toestel te kiezen dat past bij hetgeen men wil uitstralen. De goudkleurige finish geeft bovendien nog meer exclusiviteit aan de aluminium unibody van de HTC One."

De goudkleurige HTC One zal exclusief beschikbaar zijn bij Vodafone en is gratis bij een 2-jarig Red Essential abonnement (40 euro per maand).  De consumentenadviesprijs zonder abonnement bedraagt 539 euro.

HTC One Gold
HTC One Gold

portablegear.nl