Interessant:

Canon introduceert Powershot SX600 HS en IXUS 265 HS

nieuws 6 januari 2014 om 16:03

Canon introduceert twee nieuwe point-and-click camera's, de PowerShot SX600 HS en de IXUS 265 HS. Beide camera's zijn voorzien van WiFi en NFC voor optimale connectiviteit.

De PowerShot SX600 HS heeft een 25mm ultragroothoekobjectief om panoramische landschappen en indrukwekkende beelden vast te leggen. De PowerShot SX600 HS biedt een optische zoom van maar liefst 18x en de kwalitatief hoogwaardige 36x ZoomPlus-technologie. De fraaie IXUS 265 HS heeft een objectief met 12x optische zoom en een brandpuntsafstand van 25-300mm. Met de camera maak je haarscherpe foto's, van groothoek- tot aan telefoto's.†

Canon Ixus 265 HS
Canon Ixus 265 HS

Canon's beeldtechnologieŽn in beide camera's stellen je in staat om beelden vast te leggen met hoge kwaliteit om indruk mee te maken op vrienden en familie. Leg de spontaniteit van het moment vast met de geavanceerde Canon DIGIC 4+-processor die buitengewoon snel reageert. Het HS System combineert de processor met een zeer gevoelige 16MP CMOS-sensor om zeker te zijn van verbluffende en gedetailleerde digitale foto's zonder kwaliteitsverlies. Handig als je in het donker foto's wilt maken.

Het delen van je digitale foto's op sociale netwerksites of back-ups maken in de cloud gaat zowel met de PowerShot SX600 HS als IXUS 265 HS bijzonder gemakkelijk en snel. Met de speciale Mobile Device Connect Button maken gebruikers direct verbinding met een smartphone en de nieuwe NFC-ondersteuning maakt het verbinden met NFC-compatibele apparaten nog gemakkelijker. In enkele eenvoudige stappen deel je je digitale foto's.

Canon Powershot SX600 HS
Canon Powershot SX600 HS

Met de nieuwe connectiviteit van de camera's kan je ook experimenteren met Remote Shooting Ė ideaal als je zelf deel wilt uitmaken van een fotosessie met vrienden of voor gezinsportretten. Deze nieuwe functie biedt de creatieve vrijheid om tot op een afstand van vijf meter van de camera, met smartphone of tablet, de instellingen van je camera te regelen en foto's te maken.

De PowerShot SX600 HS†is beschikbaar vanaf eind februari 2014 voor een adviesprijs van 199 euro. De IXUS 265 HS heeft een adviesprijs van 179 euro en is beschikbaar vanaf begin maart 2014.

portablegear.nl