Interessant:

Samsung introduceert Game Pad add-on

nieuws 18 december 2013 om 10:19

Samsung introduceert de Samsung Game Pad, een gamepad-accessoire die compatibel is met Android 4.1 en is te installeren op mobiele apparaten van 4 tot 6,3-inch.

Sommige games doen het prima op een touchscreen, maar om optimaal te genieten van first-person shooters en andere actiegames zijn fysieke controls toch wel handig. Daarvoor introduceert Samsung nu de Game Pad add-on: met deze fysieke controls kan je rekenen op een soepele en snelle reactietijd, zodat je direct in het spel wordt opgezogen.

Als je al spelend zin krijgt in een andere game, druk je op 'Play' op de Game Pad. De game die je speelt pauzeert dan en je gaat naar de Samsung Mobile Console app. Daar heb je de keuze uit 35 games, een aantal dat snel wordt uitgebreid naar 100. Bij aankoop krijg je vier games, waaronder populaire titels als Dungeon Hunter 4 en Dead Trigger. Ook gewilde games zoals Modern Combat, Need for Speed, Prince of Persia, Sonic CD, Sonic 4 Episode en Virtua Tennis zijn te downloaden via de Mobile Console App.

Met zijn duurzaam stalen frame heeft de Samsung Game Pad (compatibel vanaf Android 4.1 en hoger) een strakke look.De Game Pad is eenvoudig te installeren en past op mobiele devices van 4 tot 6,3-inches. Als je wil gamen op een groot scherm, sluit je je Galaxy-device via een HDMI-kabel of Samsung Link Screen Mirroring op je TV aan.

De Samsung Game Pad is deze maand in Nederland verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van 99,99.

Samsung Game Pad add-on
Samsung Game Pad add-on

Samsung Mobile Press