Interessant:

Gouden HTC One voor 2.200 euro

nieuws 27 juni 2013 om 16:57

Het Britse luxemerk Goldgenie (dat is gespecialiseerd in het vergulden van gadgets) heeft een gouden editie van de HTC One gemaakt: het toestel is van 24 karaats goud en te koop vanaf 2.200 euro.

De gouden HTC One van Goldgenie komt met 32GB of 64GB geheugen en een fraai kistje van eikenhout. Het toestel is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen, te weten Gold (2.200 euro), Rose Gold (2.345 euro) en Platinum (2.460 euro). Goldgenie bracht eerder dit jaar gouden edities van de Samsung Galaxy S4 en de BlackBerry Q10 uit.

De HTC One is het nieuwe HTC vlaggenschip voor de eerste helft van 2013. Belangrijkste innovatie is HTC UltraPixel, een cameratechnologie. Voor de One is speciaal door HTC een camera ontwikkeld die 300 procent meer licht vangt dan traditionele camerasensoren. Qua software zijn HTC BlinkFeed, HTC Zoe en HTC BoomSound toegevoegd aan de vernieuwde HTC Sense 5-interface. De kern van de nieuwe HTC One-ervaring is HTC BlinkFeed. Deze functionaliteit transformeert het homescreen naar een livestream van persoonlijke, relevante informatie zoals updates van sociale netwerken, nieuws, foto's en entertainment en lifestyle updates, zodat je hiervoor niet langer verschillende applicaties hoeft te raadplegen.

De originele HTC One is in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro.

HTC One Gold door Goldgenie
HTC One Gold door Goldgenie

Goldgenie