Interessant:

Gerucht: iPhone 6 met 4,9-inch display

nieuws 23 november 2013 om 11:55

Volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe iPhone 6 een display met een afmeting van 4,9-inch. Volgens de Chinese site 'C Technology' is Apple momenteel een prototype van de iPhone 6 met dit schermformaat aan het testen.

De huidige iPhone 5S en iPhone 5C hebben een 4-inch touchscreen, dat relatief klein is in vergelijking met concurrende smartphones en phablets als de Galaxy S4 (5-inch) en de HTC One (4,7-inch). Eerder melden geruchten daarom al dat Apple aan het onderzoek is of het mogelijk is om een iPhone-model (mogelijk de iPhone 6) met een groot 5,7-inch of 4,7-inch display te maken. Chinezen zeggen nu dus een prototype van de iPhone 6 in handen te hebben - met een 4,9-inch scherm.

De iPhone 5S (het eerste iPhone-model met de A7-processor en een vingerafdruklezer) is momenteel bijzonder populair. De populariteit van de goedkopere iPhone 5C, de eerste iPhone met een kleurrijke plastic behuizing, valt echter tegen. Naar verluidt heeft Apple zelfs de productie van de 5C teruggeschroefd, terwijl die van de 5S juist is opgevoerd.

Naschrift: de iPhone 6 is 9 september 2014 officieel geintroduceerd.

iPhone 6 concept
iPhone 6 concept

Unwired View