Interessant:

The Sims FreePlay: Feestdagen-update

nieuws 19 december 2013 om 09:03

The Sims FreePlay krijgt deze dagen wederom een feestdagen-update: in deze update kan je onder meer kerstgezelligheid, arrenbellen, verjaardagsfeestjes en vuurwerk tijdens oud en nieuw verwachten.

Daarnaast viert The Sims FreePlay ook zijn tweede verjaardag. Op 13 december kregen alle spelers een speciaal presentje in de game: een teddybeer. Sinds de introductie in december 2011 waren er al zestien content-updates voor De Sims FreePlay. Het is daarmee een van de langstlopende gratis te downloaden games van EA.

Nieuw in de Feestdagen-update zijn onder meer: Cadeaus in overvloed (bereid je Sims voor op doldwaze dagen met vier grats kerstcadeaus die persoonlijk bij je Sims worden afgeleverd, vanaf 1 december), 12 dagen om de kerst te redden (Help de Kerstman zijn elfjes te vinden door voor Eerste Kerstdag de missie 'De vermiste kerstelfjes' te voltooien en snoezige huisrendieren te ontgrendelen, vanaf 13 december), Ga op de versiertoer (Hang wat gezellige kerstdecoraties op die je gratis ontvangt tijdens de missie 'De vermiste kerstelfjes'), en Luid het nieuwe jaar in met een KNAL! (Voltooi de missie '10... 9... 8…" om vuurwerk voor je Sims te ontvangen!, vanaf 29 december).

Eerder verscheen voor het spel een Kerstmis-update, een Moving Up-update, een Weermachine-update, een Neighbors-update en een Tiener-update.

The Sims FreePlay: Feestdagen-update
The Sims FreePlay: Feestdagen-update

portablegear.nl