Interessant:

Call of Duty: Strike of Time voor iPhone en iPad

nieuws 9 september 2013 om 09:23

Call of Duty: Strike Team is de eerste mobiele game in de Call of Duty-serie, ontwikkeld door Activision's mobile-only ontwikkelstudio The Blast Furnace. De game is voor € 5,99 beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch.

In Call of Duty: Strike Team leid je een team van maximaal vier getrainde Strike Team-leden met aan te passen skills en loadouts. Je schakelt naadloos van klassieke first-person action naar third-person gameplay.

Call of Duty: Strike Team heeft een nieuwe single-player modus en een single-player Survival Mode met veel bekende wapens, 'perks' en levels uit de franchise. Je kunt het opnemen tegen familie en vrienden en strijden om de hoogste rang in de leaderboard. Heb je een Call of Duty account, dan kun je je met je gegevens inschrijven bij Call of Duty: Strike Team en exclusieve, in-game bonussen verdienen. Als je nog geen Call of Duty-account hebt dan kun je via internet gratis een account aanmaken.

"Met Call of Duty: Strike Team willen we een single player experience bieden die nergens anders mee te vergelijken is in de wereld van Call of Duty en die aansluit op wat spelers willen terwijl ze onderweg zijn," zegt Mark Washbrook, studiobaas van The Blast Furnace. "Door fans de keuze te geven tussen first-person en third-person, en daar ieder moment tussen te kunnen schakelen, hebben we echt deuren geopend voor gamers. Call of Duty: Strike Team kunnen ze volledig spelen op de manier die zíj willen."

Call of Duty: Strike Team is voor € 5,99 beschikbaar in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch (iOS 6.0 of hoger is benodigd). Later in de herfst komt de game ook beschikbaar voor Android.

Call of Duty: Strike of Time voor iPhone en iPad
Call of Duty: Strike of Time voor iPhone en iPad

iTunes App Store