Interessant:

Samsung Galaxy Note 3 geintroduceerd

nieuws 4 september 2013 om 20:51

Samsung heeft aan de vooravond van de IFA, zoals verwacht, de Galaxy Note 3 ge´ntroduceerd. Zoals verwacht is ook deze Note weer groter, sneller, lichter en duuner.

De Samsung Galaxy Note 3 komt met een groter (5,7 inch) super AMOLED display dan zijn voorganger, maar is toch dunner (8,3 millimeter) en lichter (168 gram). De accu heeft met 3.200 mAh ook meer uithoudingsvermogen gekregen. Aan de achterzijde bevindt zich een 13 megapixel camera met Smart Stabilization en een CRI LED flits om ook in donkere omstandigheden goede foto's te maken. Het rekenkundig hart van de Note 3 bestaat uit een 1,9 GHz Octa Core Processor (A15 1,9 GHz + A7 1,3 GHz). Met 3 GB RAM staan deze specificaties garant voor snelle prestaties.

Samsung Galaxy Note 3 kleuren
Samsung Galaxy Note 3 kleuren

Net als bij de andere Note's wordt ook de Note 3 geleverd met een S Pen. Nieuw is Air Command: een klik op de S Pen biedt je snelkoppelingen naar Action Memo (snel een aantekening maken), Scrapbook (een verzameling eigen content bekijken), Screen Write (een screenshot van het hele scherm maken), S Finder (content op de Note 3 zoeken) en Pen Window (een nieuw miniatuurvenster op het scherm openen).

Samsung Galaxy Note 3 voorkant
Samsung Galaxy Note 3 voorkant

"We introduceerden de eerste GALAXY Note in 2011. Daarmee lanceerden wij een compleet nieuw type 'smart device'. Het onmiskenbare succes van de GALAXY Note sterkte ons in de overtuiging dat consumenten betere functies op hun smart devices willen die hun leven verrijken," zei JK Shin, CEO en President van de IT & Mobile Division van Samsung Electronics. "De Samsung GALAXY Note 3 is krachtig en stelt mensen in staat hun levensverhaal te vertellen en hun passies te delen. Of dat nu over werk gaat, hobbyĺs of belevenissen."

Samsung Galaxy Note achterkant
Samsung Galaxy Note achterkant

Galaxy Note 3is na de Galaxy Note en de Galaxy Note 2 de derde phablet van Samsung in de Note-serie. De Samsung Galaxy Note 3 met 32 GB opslagruimte is vanaf eind september in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 749 euro.

portablegear.nl