Interessant:

Apple bevestigt iPhone 5C in uitnodiging

nieuws 5 september 2013 om 09:46

Apple heeft officiŽle uitnodigingen voor een productpresentatie op dinsdag 10 september de deur uitgegaan. Uit de kleurrijke uitnodiging is op te maken dat Apple waarschijnlijk de iPhone 5C gaat presenteren.

Op de uitnodiging is het Apple-logo te zien met op de achtergrond kleurrijke bolletjes in het groen, lichtblauw, donkerblauw, paars, oranje, rood, geel en wit. Daarnaast staat op de uitnodiging de tekst: "This should brighten everyone's day". Dat zijn genoeg aanwijzingen om ervanuit te kunnen gaan dat er daadwerkelijk een kleurrijke iPhone wordt gepresenteerd. Uiteraard doet Apple weer of dat heel bijzonder is - terwijl veel concurrenten al vaker een toestel in verschillende kleuren op de markt gebracht.

Volgens de geruchten draagt de kleurrijke iPhone de naam iPhone 5C (met de "C" van "Color") en wordt het een goedkopere en eenvoudigere uitvoering van de huidige iPhone 5†- verpakkingen van de 5C in China lekten reeds uit. Naast de 5C wordt mogelijk ook een verbeterde editie van de iPhone 5 gepresenteerd: de iPhone 5S. De 5S zou voorzien zijn van een krachtigere processor, een betere camera en†enkele 'bijzondere' nieuwe functionaliteiten (die bij enkele concurrenten al te vinden zijn), zoals een†slow-motion camera†en een†vingerafdruklezer.

Naschrift:†de†iPhone 5S†en†iPhone 5C†zijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd.

iPhone 5C uitnodiging
iPhone 5C uitnodiging

Laptop Mag Blog