Interessant:

Casio presenteert EXILIM EX-ZR800

nieuws 5 september 2013 om 11:19

Casio presenteert de EXILIM EX-ZR800, een nieuwe compacte high-speed camera met een 16,1-megapixel sensor, 18x optische zoom en vijf-assige beeldstabilisatie.

De Casio EX-ZR800 maakt gebruik van een zeer geavanceerde beeldstabilisatietechnologie die de impact van camerabeweging vrijwel elimineert. De krachtige 25mm-groothoeklens met 18x optische zoom is elegant geplaatst in de compacte body van de camera. Bij opnames in HS Anti Shake-modus corrigeert de camera bewegingen langs vijf assen.

Verder integreert Casio in de EX-ZR800 optische beeldstabilisatie met zijn technologie om high-speed serieopnamen (tot negen foto's) te combineren met een stabilisatie van vijf stops, die langzamer is met sluitertijd. Dit stelt je in staat om scherpe foto's te maken zonder daarvoor een statief te gebruiken. Verder zijn op de EX-ZR800 verbeterde opties voor het maken van foto's toegevoegd. Zo is dit bijvoorbeeld het eerste EXILIM-model met een time lapse-functie (waarbij minder beelden per tijdseenheid opgenomen worden voor een versnelde film).

Daarnaast heeft Casio een 'sparkling shot'-filtereffect toegevoegd aan ART Shot. Dit maakt het mogelijk om originele en artistieke foto's en films te maken zonder daarvoor lenzen te verwisselen. Tot slot kan je video's in Full HD met stereo-geluid opnemen.

De Casio EX-ZR800 is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor een verkoopadviesprijs van 369 euro.

Casio EXILIM EX-ZR800
Casio EXILIM EX-ZR800

portablegear.nl


Gerelateerde producten