Interessant:

Nieuwe iPhone heet de iPhone 5C

nieuws 29 juli 2013 om 09:45

De Chinezen weten het weer zeker. EÚn van de nieuwe iPhones gaat de iPhone 5C heten. Een en ander is op te maken uit uitgelekte foto's.

Op de foto's is een bak te zien met verkoopverpakkingen, waar duidelijk iPhone 5C op te lezen is. De C is geplaatst in een vierkantje met afgeronde hoeken. Een andere foto toont de vijf kleuren van de iPhone 5C, te weten wit, geel, groen, roze en blauw.

iPhone 5C verkoopverpakking
iPhone 5C verkoopverpakking

Zoals altijd is het onduidelijk wat voor waarde aan de foto's gehecht kan worden. In de aanloop naar nieuwe iPhone introducties verschijnen altijd zeer veel foto's, die ook even vaak gephotoshopt blijken te zijn. Veelal zijn de foto's te vinden op Aziatische sites.

iPhone 5C kleurvariaties
iPhone 5C kleurvariaties

De foto's werken altijd wel als katalysator voor discussies. Zo gokken internetters er nu al op dat de C, in iPhone 5C, staat voor color / colour om aan te geven dat deze iPhone in verschillende kleuren beschikbaar komt. Naast de 5C wordt vermoedelijk ook de 5S (lees hier alle geruchten over de iPhone 5S) ge´ntroduceerd. Wanneer weet echter niemand.

Naschrift:ádeáiPhone 5SáenáiPhone 5Cázijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd.

Apple Insider