Interessant:

Gerucht: iPhone 5S krijgt gouden uitvoering

nieuws 31 augustus 2013 om 11:30

De iPhone 5S, die waarschijnlijk volgende maand wordt gepresenteerd, krijgt naar verluidt een krasbestendige behuizing en komt mogelijk - naast de gebruikelijke witte en zwarte edities - ook in een gouden uitvoering beschikbaar.

Op internet lekten foto's en een video uit van een krastest van de iPhone 5S. Deze opvolger van de iPhone 5 wordt waarschijnlijk het eerste iPhone-model dat direct ook in een gouden (ook wel 'champagne') uitvoering beschikbaar komt, naast de inmiddels traditionele witte en zwarte edities.

De iPhone 5S wordt zo goed als zeker een verbeterde uitvoering van de iPhone 5, met een betere camera, een betere processor en het nieuwe iOS 7-besturingssysteem. Volgens de geruchten krijgt het toestel enkele 'bijzondere' nieuwe functionaliteiten (die bij enkele concurrenten al te vinden zijn), zoals een slow-motion camera en een vingerafdruklezer.

De iPhone 5S wordt waarschijnlijk 10 september officieel gepresenteerd. Dan wordt ook de iPhone 5C, een kleurrijke en goedkopere editie van de iPhone 55, verwacht.

Naschrift: de iPhone 5S en iPhone 5C zijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd.

iPhone 5S: zwarte, gouden en witte uitvoering
iPhone 5S: zwarte, gouden en witte uitvoering

AppleInsider