Interessant:

Weer iPhone 5C en iPhone 5S foto's uitgelekt

nieuws 26 augustus 2013 om 10:33

Op internet zijn wederom foto's van de iPhone 5C (een goedkopere en kleurrijke uitvoering van de huidige iPhone 5) en de iPhone 5S (een update van de iPhone 5) uitgelekt.

Volgens de geruchten presenteert Apple volgende maand, waarschijnlijk 10 september, twee nieuwe iPhone-modellen: de iPhone 5S en de iPhone 5C. De iPhone 5S wordt een upgrade van de huidige iPhone 5 met een snellere processor en een betere camera. De iPhone 5C wordt daarentegen juist een eenvoudigere en goedkopere uitvoering van de iPhone 5, met bescheidenere specificaties (dit model zal dan ook de iPhone 4S vervangen, die wordt uitgefaseerd). Naar verluidt verschijnt de iPhone 5C in meerdere kleuren: de "C" in de naam zou staan voor "Color". Foto's van verpakkingen van de iPhone 5C in China lekten reeds uit.

Analisten voorspelden dat ook cruciale Apple-software, zoals Siri voice-control, op de iPhone 5C ontbreekt om de prijs laag te houden. Het toestel draait zo goed als zeker wel op Apple's nieuwe iOS 7-besturingssysteem. De verbeterde iPhone 5S wordt mogelijk voorzien van een vingerafdruklezer, welke op de iPhone 5C waarschijnlijk ontbreekt.

Naschrift: de iPhone 5S en iPhone 5C zijn 10 september 2013 officieel geintroduceerd.

iPhone 5C
iPhone 5C

iPhone 5C
iPhone 5C

iPhone 5C
iPhone 5C

Cellular-news