Interessant:

MTV Mobile-app krijgt make-over

nieuws 10 juli 2013 om 11:07

De MTV Under The Thumb app (MTV UTT) van MTV Mobile heeft een make-over gekregen. De applicatie bevat meer tv-series om terug te kijken en de vernieuwing geeft gebruikers makkelijker toegang tot de meest recente videoclips.

Alle vernieuwingen zijn erop gericht om de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie te vergroten. De focus van de app ligt op het "intu´tief kunnen bedienen van de applicatie" (dat voorheen dus blijkbaar niet het geval was). Gebruikers kunnen direct zien welke shows in de applicatie nieuw zijn, wat populair is en welke afleveringen gratis te bekijken zijn. Daarnaast is het mogelijk om videoclips van de top 100 meest populaire hits te bekijken en wordt de applicatie voortdurend bijgewerkt met nieuwe tv-series en afleveringen van bestaande shows. Verder krijgen deze gebruikers (mits ze een abonnement hebben) als eerste toegang tot afleveringen die nog niet op televisie zijn of zelfs shows die niet meer op de zender worden uitgezonden, maar nog altijd populair zijn onder de Nederlandse doelgroep.

MTV UTT bevat honderden afleveringen van populaire MTV shows als Catfish, Awkward, Hollywood Heights, Geordie Shore en Ridiculousness. Naast de actuele shows zijn ook populaire shows die niet meer op tv te zien zijn, wel te bekijken in de applicatie zoals Jersey Shore, Beavis and Butt-Head en sinds 1 juli ook MTV's Jackass. Helemaal nieuw in de app zijn de hitseries van Comedy Central South Park en New Kids. Vanaf 12 juli zullen alle seizoenen van deze series beschikbaar zijn in de app.

MTV UTT app
MTV UTT app

MTV UTT is gratis te downloaden voor iPhone (3GS t/m 5), iPod Touch (3G t/m 5G) en iPad (vanaf iOS 6) en voor Android (vanaf 2.2). De eerste aflevering van alle shows zijn te bekijken voor iedereen die de gratis te downloaden applicatie op zijn iPhone of Android telefoon heeft staan. Ook de 100 meest populaire videoclips zijn voor iedereen gratis te bekijken. Daarnaast is er een upgraded versie voor MTV Mobile abonnees en MTV UTT abonnees dat toegang geeft tot alle shows in de app.

Alle gebruikers van de applicatie kunnen kiezen voor een upgraded versie waarmee ze onbeperkt toegang hebben tot alle televisieseries in de app. In de nieuwe applicatie zijn er nog maar 2 abonnementsvormen; maandelijks voor 3,59 euro en een jaar voor 33,99 euro. Deze hoeven niet meer met een creditcard betaald te worden, maar wordt via een in-app aankoop verrekend met het iTunes of Google Play tegoed.

portablegear.nl