Interessant:

Kobo ereading app beschikbaar voor BlackBerry 10

nieuws 11 juli 2013 om 09:49

Kobo, fabrikant van e-readers, heeft haar 'Kobo ereading app' nu ook beschikbaar gesteld voor BlackBerry 10. De app is gratis te downloaden via BlackBerry World.

Met deze BlackBerry 10-app - geschikt voor de BlackBerry Z10 en BlackBerry Q10 - kunnen gebruikers altijd en overal zoeken naar nieuwe boeken in de Kobo eBookwinkel en hun bibliotheek synchroniseren met hun eReader, tablet of computer.

De afgelopen drie jaar hebben Kobo en BlackBerry samengewerkt aan de ontwikkeling van eReading apps voor BlackBerry-gebruikers. Zij beweren dan ook dat de nieuwe app "de ideale leeservaring creŽert†dankzij een gepersonaliseerde boekenplanken, zoekfuncties binnen een boek en de mogelijkheid om tekst te markeren en aantekeningen te maken terwijl je aan het lezen bent. Ook kan men recensies schrijven, boeken een cijfer toekennen en de beoordelingen van anderen lezen".

Blackberry 10-eigenaren die de Kobo-app downloaden krijgen nu het boek How to be Interesting After you Graduate van Forbes.com blogger Jessica Hagy cadeau. In haar boek geeft Hagy tips over hoe je opvalt in de menigte. Het boek wordt automatisch geupload in de bibliotheek wanneer de nieuwe Kobo-app wordt gedownload.

Met de Kobo-app heb je de keuze uit meer dan 3,5 miljoen e-books, kan je automatisch je bibliotheek synchroniseren en altijd doorlezen waar je gebleven was, je leeservaring aanpassen naar jouw wensen met verschillende lettertypes en een dag/nacht-stand, je voortgang en leesgewoonten bijhouden met Reading Life statistieken en favoriete citaten delen met vrienden via Facebook.

De Kobo eReading app is nu te downloaden via BlackBerry World.†

BlackBerry Z10
BlackBerry Z10

BlackBerry World