Interessant:

Huawei toont Ascend P6 teasers

nieuws 10 juni 2013 om 13:35

Richard Yu, CEO van Huawei, heeft op zijn Facebook-pagina verschillende teasers van de nieuwe Huawei Ascend P6, die eind deze week wordt aangekondigd, getoond.

Geruchten over de Huawei Ascend P6 (ook bekend als de Huawei Edge) deden al langer de ronde, maar nu is zeker dat het toestel aankomende dinsdag 18 juni officieel wordt gepresenteerd. Richard Yu schrijft op Facebook over de Ascend P6 dat "de ontwikkeling van het toestel volledig was gefocust op gebruikservaring en dat er zeer nauwkeurig op details werd gelet." Daarnaast schrijft hij "dat het hem opviel hoe fijn het design van de zijtoetsen is en hoe prettig het is om ze in te drukken. Ze steken niet te veel uit, zodat je niet bang hoeft te zijn er per ongeluk een te drukken als het toestel in je broekzak zit, maar ze zijn niet te plat, zodat ze ook niet oncomfortabel aanvoelen".

Tot slot meldt Yu dat het design van de Ascend P6 niet beperkt is gebleven tot het toestel: ook de verpakking, zowel aan de binnen- als buitenzijde, stemt overeen met het design van het toestel. De Ascend P6 beschikt naar verluidt over een  6,2 millimeter dunne behuizing en een 4,7-inch HD-display. Meer details worden 18 juni officieel bekendgemaakt.

Naschrift: de Huawei Ascend P6 is 18 juni 2013 officieel aangekondigd.

Huawei Ascend P6 teaser
Huawei Ascend P6 teaser

Facebook