Interessant:

Halo: Spartan Assault voor Windows 8 en Windows Phone 8

nieuws 5 juni 2013 om 09:48

Microsoft gamestudio 343 Industries brengt in samenwerking met de Nederlandse gameontwikkelaar Vanguard Games een exclusieve Halo-titel uit voor Windows 8 en Windows Phone 8. Het spel is getitel 'Halo: Spartan Assault'.

Halo: Spartan Assault verschijnt in juli exclusief voor Windows 8 en Windows Phone 8. De game is geen 3D-shooter, zoals voorgaande Halo-games, maar een top-down actie-schietspel. Microsoft belooft "een unieke combinatie van touch- en console-achtige controls voor eenvoudige pick-up-en-play gaming, met daarbij de mogelijke flexibiliteit van bediening via toetsenbord of muis op Windows 8-PC's en tablets".

Het verhaal van Halo: Spartan Assault speelt tussen Halo 3 en Halo 4. Je kan spelen als Commander Sarah Palmer of als Spartan Davis. De single-player campagne van het spel heeft 25 missies. Verder is het mogelijk om tegen vrienden te spelen via Leaderboards of om deel te nemen in wekelijkse challenges. Spelers van Spartan Assault kunnen ook experience-punten, nieuwe achievements en nieuwe emblemen voor Halo 4 halen.

Halo: Spartan Assault
Halo: Spartan Assault

Xbox Wire