Interessant:

Gevangene smokkelt mobieltje in rectum

nieuws 31 mei 2013 om 11:26

Een 36-jarige gevangene in†Groot-BrittanniŽ moest naar het ziekenhuis toen hij poogde een mobieltje in zijn achterste de gevangenis in te smokkelen - en hij het toestel vervolgens niet uit de oncomfortabele plek verwijderd kreeg.

De man had de cipiers verteld dat de metaaldetector iets zou detecteren, omdat hij in zijn lijf "een ijzeren plaat" had. De cipiers zagen echter in de medische dossiers van de man dat dit een leugen was. Toen inderdaad de metaaldetector ging piepen, ontdekten de bewakers dat de man een mobiele telefoon op een wel zeer pijnlijke plek verborgen hield.

"De zaak werd ernstiger voor de†delinquent, want het lukte hem niet om zelf het toestel te verwijderen en het werd aanzienlijk oncomfortabel voor hem". De gevangene moest onmiddellijk naar de spoedeisende hulp omdat hij te maken kreeg met ernstige pijnen.

In september 2008 verborgen gevangenen in Pakistan eveneens een†GSM in hun achterste. In datzelfde jaar werd op dezelfde plek een mobieltje gevonden in het lichaam van een†ter dood veroordeelde crimineel in Texas. In 2005 verboog een vrouwelijke dief in†RoemeniŽ een gestolen mobieltje in haar vagina.

The Courier