Interessant:

Vrouwelijke GSM dief verbergt buit in haar ...

nieuws 19 april 2005 om 19:45

Mobiele telefoons staan hoog op de lijst van meest gestolen goederen, samen met laptops en sierraden. GSM dieven gaan erg ver in het ontvreemden van mobieltjes, in RoemeniŽ had een vrouwelijke dief de GSM op een wel heel vreemde plek verstopt.

Tijdens een restaurantbezoek zag een Roemeense man hoe de 34-jarige Gardian zijn mobiele telefoon stal. Hierop belde hij de politie, die Gardian over de beschuldiging verhoorde.

Het korte verhoor leverde niets op en de politie wilde de vrouw al laten gaan. De man stelde echter voor om het nummer van zijn gestolen mobiele telefoon te bellen. Toen de mobiel overging, viel Gardian direct door de mand. De politie hoorde duidelijk dat het geluid van het mobieltje onder de kleren van Gardian kwam, maar het mobieltje was niet te vinden.

Vervolgens werd Gardian naar het bureau meegenomen en zeer uitgebreid gefouilleerd. Uiteindelijk bleek dat zij de gestolen telefoon in haar vagina had verstopt. De man heeft te kennen gegeven zijn mobiele telefoon niet terug te willen, Gardian moet wel een nieuwe telefoon voor de man kopen.

The Register