Interessant:

Plants vs. Zombies 2 verschijnt in juli

nieuws 7 mei 2013 om 09:53

Gamedeveloper PopCap heeft officieel aangekondigd dat aankomende juli Plants vs. Zombies 2: It's About Time verschijnt. Op YouTube verscheen een teaser voor het spel.

Reeds in augustus 2012 liet PopCap weten dat Plants vs. Zombies 2 in de maak was. De originele Plants vs. Zombies was voor vrijwel alle platformen (waaronder iOS, Android en Windows Phone 7) beschikbaar en was voor vrijwel elk van deze systemen een hit. In het spel moet je een huis verdedigen tegen hordes (kleurrijke en melige) zombies. 

PopCap heeft geen nog details gegeven over Plants vs. Zombies 2: It's About Time, behalve dat het spel "nieuwe functionaliteiten, locaties en situaties" bevat. In de teaser-video maakt PopCap op grappige wijze zichzelf belachelijk door zogenaamde gefrustreerde gamers te tonen die niet kunnen wachten op het vervolg op het populaire spel.

Het is nog niet bekend voor welke platformen Plants vs. Zombies 2: It's About Time verschijnt, maar de verwachting is dat het spel eerst voor iOS, Android, Windows en Xbox Live uitkomt. Dit jaar verschijnt er ook een kinderboek over Plants vs. Zombies.

portablegear.nl