Interessant:

HTC Butterfly binnenkort beschikbaar in Nederland

nieuws 25 april 2013 om 10:52

HTC heeft bekendgemaakt dat de HTC Butterfly, een Android-smartphone met een groot 5-inch Full HD touchscreen, vanaf medio mei in de Nederlandse winkels ligt.

De HTC Butterfly, die eerder succesvol werd ge´ntroduceerd in andere regio's, is medio mei in Nederland verkrijgbaar in de kleur Royal Brown. De HTC Butterfly heeft een groot en helder 5-inch Full HD-scherm en levert dankzij een 1,5GHz quadcore-processor snelle prestaties. Het toestel is voorzien van HTC Sense 4 en Android Jelly Bean.

De 8 megapixel f/2.0 camera van de HTC Butterfly biedt een hoogwaardige gebruikerservaring met geavanceerde functies zoals 'one-press Continuous Shooting' en 'VideoPic'. Deze zorgen, gecombineerd met sterke 'low light' prestaties, voor fraaie foto's, ook in omgevingen met weinig licht. Daarnaast geeft Beats Audio gebruikers van de HTC Butterfly een prima luisterervaring bij zowel muziek, games als video's.

De buitenkant van de HTC Butterfly is vervaardigd uit glimmend polycarbonaat waarmee het tegelijkertijd stevig is en lekker in de hand ligt. Het toestel is afgewerkt met rode accenten die zorgen voor een premium uitstraling. De consumentenadviesprijs van de HTC Butterfly bedraagt 589 euro.

HTC Butterfly
HTC Butterfly

portablegear.nl