Interessant:

Sony introduceert Cyber-shot DSC-HX50

nieuws 25 april 2013 om 10:46

Sony introduceert de Cyber-shot DSX-HX50, een zeer compacte superzoom-camera met een 30-voudige optische zoom en een 20,4-megapixel Exmor R CMOS-sensor.

De Sony DSC-HX50 beschikt naast een 30-voudige optische zoom en een 20,4 megapixel Exmor R CMOS-sensor ook over een BIONZ-processor. Daardoor biedt de camera ook bij weinig licht scherpe beelden met hoge resolutie. De High-speed Autofocus-functie werkt bij volledig inzoomen dubbel zo snel als bij zijn voorganger en legt zo ook de vluchtigste momenten voor altijd vast. Daarnaast kunnen die momenten meteen met vrienden en familie worden gedeeld dankzij de ingebouwde WiFi. Zo zijn foto's draadloos naar een TV of PC te sturen of via de smartphone rechtstreeks op een sociaal netwerk te posten.

Voor meer ervaren fotografen die de details van de opname zelf willen instellen, biedt de Sony DSC-HX50 een wieltje waarmee de belichtingscompensatie kan worden aangepast, plus een tweede knop voor andere handmatige opname-instellingen. Er is ook een Multi Interface-voet waarmee een compatibele elektronische zoeker, flitser of microfoon kan worden aangesloten – die laatste is aanvulling voor beter geluid bij Full HD (50p) video-opnames. Verder is er een Multi Terminal waarmee een afstandsbediening kan worden gebruikt. Dit is handig voor close-ups en filmopnames.

De Sony DSC-HX50 is ook beschikbaar met GPS als de DSC-HX50V. Beide modellen zijn vanaf mei verkrijgbaar in het zwart of wit voor respectievelijke 420 en 440 euro.

Sony Cyber-shot DSC-HX50 / DSC-HX50V
Sony Cyber-shot DSC-HX50 / DSC-HX50V

portablegear.nl


Gerelateerde producten